دکتر خالصی‌دوست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان و رئیس شورای نظارت و هماهنگی سمای استان با همراهی دکتر ابوالقاسمی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از مجتمع مدارس سما شاهرود واقع در شهرک بهارستان بازدید کردند.

این بازدید با حضور دکتر عزیزی مدیر بازرسی دانشگاه آزاد اسلامی استان و دکتر آقایان معاون توسعه مدیریت و منابع واحد از فضا و امکانات مدارس ابتدایی پسرانه، ابتدایی دخترانه و پیش دبستان مستقل سما انجام شد.

در ابتدا مدیران مدارس ،گزارش مختصری از وضعیت مدارس، مسائل و مشکلات و برنامه‌های در دست اقدام مجموعه ارائه دادند و مزیت سما شاهرود را بهره‌مندی از نیروی انسانی پیشکسوت و نیروهای جوان، فضای آموزشی استاندارد و تجهیزات و امکانات مناسب برشمردند.

در ادامه دکتر خالصی‌دوست با ابراز خوشحالی خود از حضور در جمع همکاران سما شاهرود و تشکر از آنان، با اعلام حمایت از سما، آمادگی دانشگاه را برای هرگونه کمکی از قبیل استفاده از وسایل و اقلام مازاد واحد، تجهیزات، آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و اماکن ورزشی اعلام نمودند.

ایشان با اشاره به برنامه دانشگاه آزاد جهت توسعه مدارس، هدف از این کار را ارائه خدمات مطلوب به مردم و برداشتن بار سنگین از آموزش و پرورش دانستند .