جشن اعیاد شعبانیه در هنرستان فنی و حرفه‌ای سما شاهرود برگزار شد. در این مراسم که دکتر حسینی معاون سما، محمدی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان، بیطرف از اعضای شورای شهر، دبیران، کادر اجرایی، دانش‌آموزان و جمعی از والدین آنان نیز حضور داشتند، در ابتدای مراسم و بعد از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید، تعدادی از دانش‌آموزان به اجرای برنامه‌های متنوع و شاد از قبیل ارائه مقاله، مولودی‌خوانی و اجرای مسابقه پرداختند. سپس دکتر حسینی رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما شاهرود ضمن عرض خیر مقدم به حضار و تبریک اعیاد شعبانیه به ارائه نکاتی در خصوص هنرستان پرداخت. در ادامه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نیز ضمن تبریک اعیاد مذکور و اهدای یک عدد میز پینگ پنگ، حمایت همه جانبه خود را جهت توسعه این هنرستان در رشته تربیت بدنی که تنها هنرستان تربیت بدنی پسران در سطح شهرستان می‌باشد اعلام کرد. در پایان با اعطای لوح تقدیر و جایزه از رتبه‌های برتر علمی و فرهنگی هنرستان تجلیل به عمل آمد.