مدیر آموزش ‌و پرورش شاهرود:

همکاری سما با آموزش‌وپرورش کمبودها را رفع می‌کند

مدیر آموزش‌وپرورش شاهرود گفت: با توجه به کمبودهایی که در بخش اعتبارات وجود دارد نیاز داریم به اینکه کمک بگیریم بنابراین رویکرد ما هم این است که از همین پتانسیل‌های مراکز غیردولتی مثل سما استفاده کنیم تا کمبودها مرتفع شود.

حمید باباخانی در همایش هم‌اندیشی مدیران آموزش ‌و پرورش با حوزه معاونت سما شاهرود که در راستای هدایت تحصیلی و آشنایی هر چه بیشتر با پتانسیل‌های سما و دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برپا شده بود افزود: «انصافاً با دیدی که از همکاران خوبم دارند و آن بحث مهارت‌آموزی که استارتش در دوره متوسطه اول خورده امسال بازارچه‌های فناوری که ایجاد شد خیلی به مجموعه آموزش‌وپرورش امید داد.»

وی با بیان اینکه یکی از کارهایی را که در آموزش‌وپرورش دنبالش هستیم این است که بتوانیم بچه‌هایمان را برای زندگی آینده آماده بکنیم اظهار کرد: «حتی اگر دانش آموزان در تحصیلات در دانشگاه به‌جایی نرسند خودشان برای خودشان باید کارآفرین بشوند، برای همین استارت مهارت دانش‌آموزی از دوره متوسطه اول خورده و در دوره متوسطه دوم کامل‌تر می‌شود و یقیناً اگر آن زیرساخت‌ها فراهم باشد ما می‌توانیم دانش آموزان و دانش‌آموختگانمان را از دانشگاه‌ها کارآفرین کنیم و این مهم یکی از دغدغه‌هایی است که همه مسئولان و ما در آموزش‌وپرورش داریم.»

وی تصریح کرد: «170 مدرسه دولتی و غیردولتی داریم که با آموزشگاه‌های علمی، آزاد، زبان و پیش‌دبستانی در حدود 280 آموزشگاه در حیطه آموزش‌وپرورش فعالیت می‌کنند که آماری در حدود 30 هزار نفر دانش‌آموز را دربرمی گیرد.»

باباخانی تأکید کرد: «با توجه به کمبودهایی که در بخش اعتبارات وجود دارد ما نیاز داریم به اینکه کمک بگیریم. بنابراین رویکرد ما هم این است که از همین پتانسیل‌های مراکز غیردولتی مثل سما استفاده کنیم. مشارکت همه افراد را داریم اما این مشارکت و این فضاهای غیردولتی نباید به رسالت‌های آموزش‌وپرورش آسیب بزند. توقع ما این است که مراکز غیردولتی در آن چارچوبی که تدوین شده فعالیت کنند. دانش‌آموز نباید به هر دلیلی یک سال دو سال در مدرسه بماند و بعد فرار کند.»

وی با بیان اینکه باید رویکرد آموزشی را طوری برنامه‌ریزی کنیم که همه با جان‌ودل به آموزشگاه‌های غیردولتی ورود پیدا کنند گفت: «کمکی که مراکزی مثل سما و افراد سرمایه‌گذار دارند به ما می‌کنند با جان‌ودل می‌پذیریم اما کیفیت در بخش‌های غیردولتی باید به‌گونه‌ای باشد که تعلیم و تربیت ما را زیر سؤال نبرد چراکه زیر سؤال رفتن آن‌ها یقیناً زیر سؤال رفتن آموزش‌وپرورش است و کار مقدس آموزش‌وپرورش را با چالش روبه‌رو می‌کند.»

وی کارآفرینی را دغدغه آموزش‌وپرورش دانست و گفت: «بچه‌ها باید خوب آموزش ببینند تا در آینده آدم‌هایی بشوند موفق و موفق از این نظر که کارآفرین بشوند.»

معاون آموزشی اداره آموزش‌وپرورش شاهرود نیز در این همایش گفت: «ارتباط با مراکز علمی فرهنگی مثل دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه صنعتی، پارک علم و فناوری و حوزه علمیه یکی از سیاست‌های مهم حوزه معاونت آموزشی اداره شهرستان بوده و خواهد بود.»

معاون آموزشی اداره آمورش و پرورش شاهرود بیان کرد: «معاونت سما در سال آینده در رشته‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش دانش‌آموز خواهد گرفت لذا من به‌عنوان معاون آموزشی وظیفه خودم میدانم از این مرکز و تمامی نهادهای عمومی و خصوصی که در این عرصه وارد میدان شوند حمایت کنم چون این نهادها قدم گذاشتند تا بخشی از مشکلات آموزش‌وپرورش را در نیروی انسانی و در بخش فضا و تجهیزات کاهش بدهند.»

در ادامه دکتر حسینی معاون سما شاهرود ضمن تشکر از حضور مدیران آموزش و پرورش در این هم اندیشی با اشاره به امکانات قوی و فراوان دانشگاه آزاد شاهرود در بخش‌ها و رشته‌های مختلف مهندسی، علوم پایه، تربیت بدنی و ... آمادگی کامل خود را برای همکاری با مجموعه آموزش و پرورش اعلام کرد و به برنامه های در دست اقدام سما برای سال تحصیلی آینده اشاره کرد.

وی افزود در ادامه روند توسعه و گسترش مدارس سما شاهرود، تاسیس هنرستان فنی و حرفه‌ای پسرانه در رشته تربیت بدنی، متوسطه دوره اول و دوم دخترانه، متوسطه دوره اول پسرانه، آموزشگاه علمی آزاد، آموزشگاه زبان خارجی دخترانه برای سال تحصیلی آتی در دستور کار این مجموعه می باشد.

در این همایش کلیپ‌هایی از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و مدارس سما پخش شد و مدیران آموزش و پرورش از امکانات ورزشی و آزمایشگاهی این دانشگاه نیز دیدن کردند.