s.jpg

معاون سما دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: امروزه مراکز سما در سراسر کشور با نیروهای کارآزموده و متخصص به آموزش کشور خدمت می‌کنند و نقطه عطف آن‌ها ارتباط و وابستگی به دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان است

دکتر سیدجواد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا افزود: مرکز آموزشی فرهنگی سما شاهرود نیز در راستای انجام مأموریت خود با راه‌اندازی پنج مرکز در عرصه تعلیم و تربیت دانش آموران شهرستان انجام‌وظیفه می‌کند.

وی افزود: پیش‌دبستان سما شاهرود در دو بخش دخترانه و پسرانه با کمک کارشناسان و مربیان مجرب و ایجاد فضایی امن و مجهز، نوآموزان را برای یادگیری بهتر دروس در پایه اول دبستان آماده کرده و در عین فراهم آوردن محیط شاد و مفرح درصدد افزایش مهارت‌های جسمی و توانایی‌های ذهنی نوآموزان است.

حسینی با بیان اینکه در دبستان دخترانه و پسرانه سما نیز دانش آموزان از کادر آموزشی قوی و فضای آموزشی استاندارد مجهز به وسایل کمک آمورشی برخوردارند، اظهار کرد: از برنامه‌های فرهنگی و پرورشی برنامه‌ریزی‌شده توسط سازمان سما و خاص مرکز نظیر آزمون‌های هماهنگ کشوری، کلاس‌های فوق‌برنامه، مسابقات ورزشی، اردوهای علمی تفریحی داخل و خارج استان و ... است.

وی حضور دانش آموزان متوسطه سما در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و استفاده آنان از امکانات دانشگاهی را نقطه قوت آموزشگاه سما برشمرد و بیان کرد: «دانش آموزان متوسطه نیز علاوه بر برخورداری از کادر آموزشی متخصص و فضای آموزشی استاندارد و بهره‌مندی از برنامه‌های فرهنگی و پرورشی برنامه‌ریزی‌شده توسط سازمان سما و خاص مرکز از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، سایت کامپیو‌تر و سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهره‌مند می‌شوند.»

رییس مرکز آموزشی فرهنگی سما شاهرود گفت: مرکز سما با داشتن آموزشکده فنی حرفه‌ای با کمک دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در رشته‌های حسابداری، ساختمان، برق، کامپیوتر، تربیت‌بدنی و ... در تربیت نیروی ماهر فعال است

وی از جمله فعالیت‌های مراکز سما دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود را راه‌اندازی آموزشگاه زبان‌های خارجه دانست و تصریح کرد: نظر به اهمیت آموزش زبان خارجی، مرکز سما شاهرود با بکارگیری کادر آموزشی مجرب و استفاده از وسایل کمک‌آموزشی در این زمینه نیز به همشهریان خدمت می‌کند