14 .jpg

ایجاد زیرساخت علمی و پرورشی دانش آموزان مستعد و آشنا نمودن آنان به سیستم آموزش عالی به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی از جمله اهداف حوزه معاونت سما می‌باشد که در همين راستا معاونت سما شاهرود در سال 1378 اقدام به تاسيس دو دبيرستان و یک مرکز پيش دانشگاهي پسرانه نمود و در همان سال موفق به جذب تعداد 300 دانش آموز شد و به یکی از مراکز علمی مهم در سطح شهرستان شاهرود تبدیل گرديد. گواه این سخن قبولی‌های دانشجویان با درصد بالا در کنکور موسسات آموزش عالی با رتبه‌های تک رقمی و دو رقمی می‌باشد که نشان دهنده سرمایه گذاری مسئولان دانشگاه برای دستیابی به یک جایگاه علمی مطلوب برای دانش‌آموزان تحت پوشش حوزه سما می‌باشد. آموزشکده فنى و حرفه‌اى سما شاهرود نيز در سال 1383 با همت دانشگاه آزاد اسلامى و معاونت سما پا به عرصه تعليم و تربيت غيردولتى گذاشت و در ابتدا با پذيرش 32 نفر دانشجو در رشته ساختمان آغاز به کار نمود. در حال حاضر آموزشکده در رشته‌های کامپیوتر، ساختمان، حسابداری، تربیت بدنی، الکترونیک، برق صنعتی، نقشه کشی معماری و نقشه کشی صنعتی، خدمات علمی آموزشی خود را برابر ماموریت محوله انجام می‌دهد. با پیگیری های انجام شده آموزشگاه آزاد زبان خارجی در سال 1394، ابتدایی پسرانه در سال 1392، ابتدایی دخترانه و پیش دبستانی مستقل در سال 1396 راه اندازی و  ارائه خدمت به همشهریان محترم را آغاز نمود.